Grup de practică în comunicare transparentă ©Thomas Hübl – ONLINE, PARTICIPARE GRATUITĂ

În interacțiunile umane, undele energetice și informaționale care călătoresc între noi pot fi transmise pe cale cognitivă (gânduri, idei, cuvinte etc.) sau pot fi transmise la nivel emoțional sau corporal. Recepționarea și percepția acestor unde are loc atât prin intermediul organelor de simț, cât și prin aparatul de rezonanță al sistemului nostru nervos. 

Ascultarea activă și profundă presupune nu doar preluarea informațiilor cognitive, ci și a celor transmise la nivel corporal și emoțional. De aceea, ascultarea activă și profundă presupune capacitatea de a rămâne prezenți cu ceea ce se întâmplă în interiorul nostru – senzațiile din corp, mișcarea emoțională și mentală, contactul cu spațiul interior, dar și cu procesele interioare ale interlocutorului.

Aceasta este o deprindere esențială pentru a avea relații sănătoase. Cu toate acestea,  cei mai mulți dintre noi nu am învățat astfel de deprinderi nici la școală și nici în familia sau comunitatea în care am crescut.

Grupul de practică pe care îl facilitez are ca scop dezvoltarea acestei deprinderi și conștientizarea mai profundă a modului cum ascultăm și suntem ascultați atunci când interacționăm cu semenii noștri.

Acest tip de practică a fost conceput de Thomas Hübl, renumit autor, orator și educator spiritual. Comunitatea globală găzduiește numeroase astfel de grupuri de practică, considerate de mulți oameni ca fiind transformatoare.

Ce spun cei care au participat la grup:

Inscrie-te la grup:

Elemente ale Comunicării transparente: